Siden starten af 2024 har vi i All Remove arbejdet hårdt på at blive en mere bæredygtig virksomhed. Det har nu resulteret i en bronzemedalje fra EcoVadis. At blive bæredygtig sker ikke fra den ene dag til den anden.
Efter en skånsom afrensning trådte et kunstværk i indstøbt beton endnu stærkere frem på facaden ved det nye Odense Universitetshospital. Værket er efterfølgende beskyttet med en imprægnering. Kunst på væggen behøver ikke at hænge i ramme.
København Syd st. i Valby er blevet nomineret til Den Danske Lyspris 2024. Særligt fremhæves lyset på de nøddebrune betonvægge, som er behandlet med betonlasur.
TietgenSkolens nye uddannelsesbygning i Odense har fået ca. 1.000 m2 indendørs betongulve behandlet med All Removes bionedbrydelige Matlook-imprægnering.
Et nedslidt gulv i et fælleshus i Trekroner har fået nyt liv efter at være blevet sæbet ind, opskuret og dobbelt behandlet med All Removes linoleumsmiddel. Fællesspisning 3-4 gange om ugen og fester sætter sine spor.
Skattestyrelsens tidligere lokaler i Nordhavn er blevet omdannet til et moderne flerbrugerhus. For at få bygningen til at passe bedre ind i området fik facaden også et strejf af terrakotta med betonlasur.
Alle gangarealer rundt om Vadehavscentret er blevet renset fri for alger og smuds. Samtidig har overfladerne fået en imprægnering, der vil beskytte træet i fremtiden.
Med hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden fik All Remove vejledning i at finde ind til sagens kerne i vores grønne omstilling – som resultat har vi nu fået et endnu bedre overblik over risici og muligheder.
På en varm sommerdag i juli beskyttede All Remove et nyt gavlmaleri i Århus imod graffiti. Nu kan de lokale fodboldfans nyde synet af de tre store AGF-legender i mange år frem.
I sidste uge blev Danmarks måske mest bæredygtige CST-hus (Clay-Straw-Timber) ramt af graffiti på Roskilde Festival. Budskabet fejlede ikke noget, men vi fjernede det alligevel – og naturligvis på en miljøvenlig måde.