På en varm sommerdag i juli beskyttede All Remove et nyt gavlmaleri i Århus imod graffiti. Nu kan de lokale fodboldfans nyde synet af de tre store AGF-legender i mange år frem.

Flere og flere steder dukker der gavlmalerier op i bybilledet. Mange er dog ikke klar over, at hvis der kommer graffiti på malerierne, så kan man ikke fjerne graffitien uden samtidig at ødelægge kunstværkerne.

I fare for at blive malet over
Netop den problematik stod man overfor, da en gruppe AGF-fans havde samlet sammen til at lave et gavlmaleri af tre af de største AGF-legender på hjørnet af Fredericiagade og Halsti i Aarhus C.

I alt var der blevet indsamlet omkring 110.000,- kr. som skulle bruges til lift, kalkning, honorar, maling og vedligehold af gavlmaleriet – men ikke beskyttelse imod graffiti.

Hjælp fra All Remove i Århus
For at undgå at gavlmaleriet en dag skulle blive ødelagt af graffiti, besluttede All Remove derfor at beskytte gavlen med vores miljøvenlige anti-graffiti beskyttelse.

Gavlen blev behandlet på en varm sommerdag i juli helt uden omkostninger for de mange fans, så hvis der en dag skulle komme graffiti, er det nu muligt at fjerne den – uden at det går ud over AGF-legenderne.

Vil du høre mere om All Removes anti-graffiti beskyttelse, så kontakt vores konsulent Morten Tandskov Jensen i Århus på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.