Med hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden fik All Remove vejledning i at finde ind til sagens kerne i vores grønne omstilling – som resultat har vi nu fået et endnu bedre overblik over risici og muligheder.

Selvom sommeren ikke er helt forbi for alle hos All Remove, er vi alligevel godt oppe i omdrejninger med vores grønne omstilling.

Ambassadører og uddannelse
Før sommerferien nedsatte vi en gruppe af interne bæredygtighedsambassadører fra alle dele af vores organisation, der aktivt skal hjælpe med at udvikle og implementere de mange positive tiltag, der skal til for at blive en mere bæredygtig virksomhed.

Vi gennemførte også et seminar for vores medarbejdere og samarbejdspartnere i brug af nye ”grønnere” redskaber og rengøringsmidler på alle vores rengøringspladser i Danmark.

Væsentlighedsvurdering
Nu har vi taget et spadestik dybere. Med hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden gennemførte vi vores egen interne væsentlighedsvurdering af bæredygtigheden i vores virksomhed.

Workshoppen gik ud på at vurdere risici og muligheder ved alt fra CO2-udledning og vandforbrug til uddannelse og ligestilling.

Det blev en spændende og konstruktiv samtale, som helt sikkert vil komme os til gavn, når vi som virksomhed i fremtiden vil blive målt og vejet på vores bæredygtighedstiltag – både af os selv, vores kunder og af myndighederne.