70 10 07 07
E-mail
Skrevet den 30. september 2024 Af All Removes presseafdeling

Et strejf af terrakotta til Tietgens Have

Skattestyrelsens tidligere lokaler i Nordhavn er blevet omdannet til et moderne flerbrugerhus. For at få bygningen til at passe bedre ind i området fik facaden også et strejf af terrakotta med betonlasur.

Der er sket enorme forandringer i Københavns Nordhavn over de seneste år. De gamle siloer er blevet til eksklusive boligejendomme, området har fået et ekstra postnummer og en Metro-station.

Forandringerne fortsætter
Også Skattestyrelsens tidligere lokaler ved Nordhavn Station er omdannet til et moderne flerbrugerhus, der nu huser alt fra advokater og revisorer til IT-virksomheder og reklamebureauer.

Udenpå bygningen er der også sket en markant forandring. Den tidligere gule facade er nemlig blevet behandlet med All Removes betonlasur – en løsning, der i forvejen har sat kulør på mange facader rundt omkring i landet.

Inspireret af leret fra Italien
Farven til Tietgens Have er inspireret af terrakotta – et udtryk, som bruges om de kendte italienske lerkrukker, potter og mursten.

Men farvevalget skyldes dog ikke, at man vil vække minder om Italien. I stedet skal farven matche de gamle rødlige murstensbygninger i nærheden, så Tietgens Have passe bedre ind i omgivelserne.

Vil du vide mere om afrensning af alger og smuds på træoverflader, så kontakt Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.