Alle gangarealer rundt om Vadehavscentret er blevet renset fri for alger og smuds. Samtidig har overfladerne fået en imprægnering, der vil beskytte træet i fremtiden.
Vadehavet er ikke bare Danmarks største, med også fladeste og vådeste nationalpark. Hvert år besøger utallige trækfugle området og naturen i området er en fantastisk oplevelse, som mange turister, skoleelever og forskere nyder at opleve på tætteste hold, uanset vind og vejr.
For at lære om dyrene og den smukke, men også barske natur, starter den fulde oplevelse ofte med et besøg på Vadehavscenter, der viser sig som et flot arkitektonisk ikon i det vestjyske landskab.
Alger kan give glatte overflader
Selve centeret er lige så enestående som naturområdet. Den aflange, flade hovedbygning er beklædt med strå både på facader, tag og undertag og det meste er byggeriet er opført i træ. Det gælder også gangarealerne, der derfor med tiden var blevet ramt af det våde klima.
Det betød desværre, at der var masser af grønne alger og smuds på overfladerne, og udover at det ikke ligefrem pyntede på den flotte arkitektur, så gjorde det også træoverfladerne glatte – og dermed farlige at færdes på.
Rengjort med vand
All Remove afrensede derfor alle gangarealerne med varmt vand, så overfladerne igen blev rene og helt fri for det grønne lag af alger. Efter afrensningen blev træplankerne også imprægneret, så det våde vejr i nationalparken får endnu sværere med at efterlade spor på træet i fremtiden.
–
Vil du vide mere om afrensning af alger og smuds på træoverflader, så kontakt Morten Holm Christensen på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.