Rapidis undgår at spilde kostbar arbejdstid

I konsulentfirmaet Rapidis i Søborg udvikler 11 konsulenter avanceret software til at simulere, analysere og optimere trafik og logistik. All Remove hjælper dem med rengøringen og andre daglige småopgaver, mens virksomheden kan fokusere på det væsentlige.

Læs mere

Facade hos kendt bilforhandler holder stadig efter 16 år

Det er mere end 16 år siden, at betonfacaden på Tagensvej hos VW København blev afrenset og imprægneret af All Remove. Facaden er i dag stadig fri for smuds og snavs.

Læs mere

Ny kunst i Finlandsparken får robust beskyttelse

Kan man omdanne en ghetto til et trygt og rart boligområde? Ja, det kan man godt, og det er man i fuld gang med i Finlandsparken i Vejle. 

Læs mere

Flere trygge tunneller i Kolding

I Kolding oplever kommunen i øjeblikket en kedelig stigning i mængden af ulovlig graffiti. Hærværket rammer alle – private bygninger, lokale butikker og kommunens skilte, busskure og bænke.

Læs mere

Tre nye gavlmalerier beskyttet fra top til tå

Lovlig gadekunst på husgavle, under broer og på tunnelvægge bliver mere og mere populært. Men desværre er kunst heller ikke immunt over for hærværk. All Remove er netop nu i gang med at beskytte tre nye gavlmalerier i København.

Læs mere

Hotel Nyborg Strand vælger igen betonlasur

Sidste sommer blev en nyere værelsesfløj til Hotel Nyborg Strand beskyttet med betonlasur. Her til sommer valgte Hotel Nyborg Strand at gentage succesen. Denne gang var det hotellets hovedbygning, der skulle afrenses og behandles med en farveimprægnering.

Læs mere

Nu er altanerne Ved Kirken igen kridhvide

Lige over for Gladsaxe Kirke har DAB en lejerforening, der – sjovt nok – hedder Ved Kirken. Det er smukke gamle etagehuse fra 1949 i røde mursten og med hvide altaner.Bagsiden af de grønne områderDe 104 boliger er omkranset af høje træer, masser af smukt buskads og grønne græsplaner.

Læs mere

Ordentlige forhold i Helsingør Lystbådehavn

I den nordlige del af færgebyen Helsingør vugger omkring 1.000 både i den lokale lystbådehavn. Mågerne skriger, folk solbader på stranden og ungerne plager om is. Alt er, som det skal være – næsten.

Læs mere

Street art i Odense beskyttet imod graffiti

Nogle gange bekæmpes ulovlig graffiti bedst med anden kunst. Det har man gjort i en tunnel på Grønlandsgade i Odense. For at undgå at den nye street art males over med ulovlig graffiti, har Odense Kommune fået All Remove til at beskytte væggene med anti-graffiti beskyttelsen PSS20.

Læs mere

800 m2 beton imprægneret i nyt kunstmuseum ved Blåvand

Der er en skat begravet i sandet ved Blåvand. Under marehalm og lyng og bag tusindvis af kubikmeter sand finder man et helt nyt museum, der hedder Tirpitz. All Remove har beskyttet gangstierne og væggene af beton med en stærk imprægnering.

Læs mere

Side 1 ud af 11 1 2 3 4 5 ... 11
Top