Googles nye digitale læringshus får lyn-afrensning før åbning

Fredag den 18. maj slog Google dørene op til et nyt digitalt læringshus på Nørrebro, men dagen inden var den hvide facade på Nørrebrogade 34 blevet udsat for groft hærværk. Nogle havde forsøgt at sabotere åbningen med graffiti.

Læs mere

Rosengårdcentrets facade igen på sit højeste

I vinters afrensede vi søstensfacaden på et af Danmarks ældste forretningscentre i Odense.Smuds og alger havde igennem årene sat sig fast mellem de mange småsten, men efter afrensningen var de igen lyse og rene.En vigtig del manglede dog stadig: Den højeste del af bygningen med det kendte logo, der kan...

Læs mere

Sildebensgulv i hvid cement opskuret og imprægneret

I Liguriens bakker ligger et hus, hvor gulvene er lagt med håndlavede cementstave i et sildebensmønster. To år var der gået, siden gulvet var blevet lagt, og desværre havde almindelig brug og slidtage sat sine spor. All Remove kørte en skuremaskine i stilling og skurede gulvene rene.

Læs mere

All Remove indgår samarbejde med Adam Transport

Samarbejdet giver Adam Transports kunder mulighed for at få et favorabelt tilbud på flytterengøring, efter at virksomhedens lokaler er blevet pakket ned. Omvendt tilbyder All Remove også sine kunder, der står overfor en flytning af lejlighed eller virksomhed at få et godt tilbud fra Adam Transport.

Læs mere

94 granitpullerter gjort klar til HKH Kronprinsen

På onsdag den 25. april kommer HKH Kronprins Frederik til Helsingør for at åbne en ny udstilling kaldet The Magic Box på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

Mat gulv-imprægnering til kulturelt fyrtårn i Nordjylland

Siden Vendsyssel Teater slog dørene op i januar 2017 har stedet været en dynamo for kulturlivet på egnen. Masser af mennesker betyder dog også slid og pletter på teaterets betongulve – som i forvejen kan være svære at holde rene med så høj aktivitet. Heldigvis var rygtet om All Removes gulvimprægnering i Dokk1 nået til Hjørring.

Læs mere

All Remove flyttede med

All Remove har siden 2016 stået for rengøringen hos GRENKE på deres hovedkontor i Herlev. Vi sørger for, at deres kontor er pænt og præsentabelt og gør i dag rent i alle deres afdelinger, som dækker cirka 1.000 m2.

Læs mere

Dronning Mary beskyttet imod graffiti

I 1876 var arbejdsforholdene i sukkerplantagerne på De Dansk Vestindiske øer under al kritik. Lønnen var lav, og reglerne urimelige. Mary Thomas fik nok og førte derfor an i et oprør, hvor plantager, marker og store dele af Frederikstad på st. Croix blev sat i flammer.

Læs mere

Foråret sender lifte i luften over Danske Bank i Odense

Det danske vejr er ikke til at regne med. Danske Banks nyopførte filial i Odense skulle renses fri for byggestøv og smuds, men på grund af sibiriske vinde og bidende frost kunne det ikke lade sig gøre. Før nu.

Læs mere

Rengøring i mange år hos Education First

En stor del af Education First's arbejde foregår på kontoret og over telefonen. Arbejdsmiljøet er travlt og arbejdstiderne skæve, derfor havde de brug for en fleksibel rengøringspartner. 

Læs mere

Side 1 ud af 14 1 2 3 4 5 ... 14
Top