Rigshospitalets p-hus rengjort efter hærværksfolk

Rigshospitalet har åbent døgnet rundt, og det samme gælder p-huset, som desværre var blevet udsat for et massivt graffitiangreb. For at genskabe de trygge forhold i p-huset blev All Remove tilkaldt.

Læs mere

Imprægnering beskytter betongulve i længere tid

For tre år siden imprægnerede All Remove 19.000 mbeton i Dokk1 i Aarhus. Traditionelle behandlinger med polish i den slags miljøer holder i 3-4 måneder. Faceal Matlook holdt i 3 år. Imprægneringen beskyttede dermed betongulvene i væsentlig længere tid.

Læs mere

Tre graffitigallerier beskyttet i Københavnske tunneller

I All Remove forsøger vi altid at undgå at fremvise billeder af ulovlig graffiti. Vi vil meget hellere vise, hvordan en overflade ser ud, når hærværket er fjernet.

Læs mere

Ny aftale om anti-graffiti behandling i den nye Metro Cityring

Da MT Højgaard i sommers trak sig fra Metro Cityringen, stod All Removes aftale om anti-graffiti behandlingen af 17 metrostationer hen i det uvisse. Det gør det dog ikke længere. Den italienske byggekoncern, Bodino DK ApS, har netop indgået en ny aftale om at arbejdet med anti-graffiti beskyttelsen under jorden skal færdiggøres.

Læs mere

Når graffiti løber løbsk

I hjertet af Nørrebro kan det være svært at holde graffitien fra døren. Alligevel kan det godt betale sig at gøre forsøget. Gør man det ikke, kan det nemlig nemt ende som på Husumgade 38-40, hvor hærværket fuldstændigt havde ødelagt facaden.

Læs mere

Søstensfacade rengjort rundt om Rosengårdcentret

Et af Danmarks ældste forretningscentre ligger i Odense. Det blev bygget i 1970, dengang søstensfacader var særligt populære i byggerier.

Læs mere

Lightyears stormer frem – og rengøringen følger med

"Hos All Remove har vi fået en rengøringsløsning af høj kvalitet og stor fleksibilitet, der imødekommer vores behov," siger Jette Andersen, der er marketingkoordinater hos Lightyears.

Læs mere

Trafikeret trappe beskyttet mod smuds og forurening

Det myldrer med mennesker på Havnetrappen i Svendborg. Men selvom trappen er bygget op af stærke materialer som granit og beton, bliver overfladerne alligevel slidt på flere mange måder.

Læs mere

”Vi har kun været tilfredse med rengøringen”

Kravene til den daglige rengøring er høje hos Ølby Tandlægecenter. Både af hensyn til patienter og personale har hygiejne højeste prioritet, og derfor skal lokaler og inventar altid være fuldstændigt rene. Det stiller store krav til klinikkens rengøringsservice.

Læs mere

Danmarks største teleselskab får rene betonudhæng

Parkeringspladserne er fyldte foran TDC Groups hovedkontor. Her arbejder en mangfoldighed af ansatte, og hver dag er der besøgende i huset. Desværre får bygningerne også besøg af nogle andre gæster: Alger. Og de er ganske svære at komme af med igen. 

Læs mere

Side 1 ud af 13 1 2 3 4 5 ... 13
Top