Ordentlige forhold i Helsingør Lystbådehavn

I den nordlige del af færgebyen Helsingør vugger omkring 1.000 både i den lokale lystbådehavn. Mågerne skriger, folk solbader på stranden og ungerne plager om is. Alt er, som det skal være – næsten.

Læs mere

Street art i Odense beskyttet imod graffiti

Nogle gange bekæmpes ulovlig graffiti bedst med anden kunst. Det har man gjort i en tunnel på Grønlandsgade i Odense. For at undgå at den nye street art males over med ulovlig graffiti, har Odense Kommune fået All Remove til at beskytte væggene med anti-graffiti beskyttelsen PSS20.

Læs mere

800 m2 beton imprægneret i nyt kunstmuseum ved Blåvand

Der er en skat begravet i sandet ved Blåvand. Under marehalm og lyng og bag tusindvis af kubikmeter sand finder man et helt nyt museum, der hedder Tirpitz. All Remove har beskyttet gangstierne og væggene af beton med en stærk imprægnering.

Læs mere

Betonlasur gør ARKEN hvid som sne

I snart 30 år er museet, ARKEN, blevet udsat for sol, havgus og salte vinde, der blæser ind fra bugten. Museet gik derfor på jagt efter en samarbejdspartner, der kunne genskabe fordums pragt og bringe bygningen tilbage til det oprindelige udseende. All Remove har nu behandlet 2.000 m2 beton med en hvid betonlasur.

 

Læs mere

Nyt landmærke beskyttet mod by- og natteliv

I hjertet af København står et nyt landmærke. Et visionært byggeri med gennemtænkte detaljer og indbygget bæredygtighed. Fem, runde tårne i hver sin højde – alle klædt i tombak. All Remove har været med til at beskytte bygningen. Den er både blevet anti-graffiti beskyttet og imprægneret.

Læs mere

Overmalet varevogn igen klar til udlejning

PS Biludlejning handler om høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så når hærværksfolk oversprayer en varevogn med graffiti, tager firmaet den straks ud af drift. All Remove afrensede varevognen med kemi og spulede derefter graffitien væk, så den kort efter fremstod fuldstændigt ren

Læs mere

Betonlasur højner facaden på Scandic i Stockholm

Rundt om Scandic Continental Hotel i Stockholm løber en sokkel i fiberton, der  skilte sig markant ud fra resten af den lyse bygning. Fibertonen havde en trist gullig farve, men det kunne der heldigvis rettes op på med betonlasur. 

Læs mere

Nu bliver byudstyret også rent i Virum

Det er ikke mere end en måned siden, at All Remove gik i gang med den helt store forårsrengøring på Lyngby Hovedgade.

Læs mere

God service spreder sig som ringe i vandet

På Willemoesgade ligger en sund lille andelsforening, som All Remove har udført ejendomsservice for siden 2011. I dag har servicen spredt sig som ringe i vandet, og All Remove har nu ejendomsservicen i seks foreninger på den gamle københavnergade.

Læs mere

En rengøringsservice ud over det sædvanlige

”Når vi har brug for noget ud over det sædvanlige, står All Remove altid øverst på min liste. All Remove har aldrig sagt nej til en opgave, og de har løst alle opgaver, som de har fået” – Michael Dahlmann Pedersen, ejendomsinspektør i Bikubenfonden.

Læs mere

Side 1 ud af 10 1 2 3 4 5 ... 10
Top