En ejendom på Sønder Boulevard i København var hårdt ramt af graffiti. Efter en gennemgribende facaderens blev facaden dog igen ren og flot – til stor glæde for beboere og naboejendomme.

De gamle facader i København er et nemt offer for graffitihærværk. Mindre boligforeninger er ofte pressede på økonomien og er derfor nødt til at udskyde arbejdet med at få fjernet graffiti. Som resultat kommer der mere og mere ulovlig graffiti. Det skaber utryghed og utilfredshed.

Helt i bund med graffitirens
I den slags tilfælde kan det blive nødvendigt med en gennemgribende nulstilling af facaden. Og det var der i den grad behov for på Sønder Boulevard i København. De mange lag graffiti, der var kommet på facaden igennem tiden, skulle afrenses grundigt, og efterfølgende skulle der renoveres og males.

Pænt og præsentabelt
Nulstillingen af facaden var dog indsatsen værd. Alle overflader blev igen pæne og rene på den gamle Københavnerfacade, der i alt for lang tid havde været gemt væk bag grim graffiti. Nu fremstår ejendommen velholdt og venlig – til stor glæde for beboerne og naboejendommene.

Vil du høre mere om All Removes facaderens, så kontakt vores konsulent Jeanett Arcuri på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.